Ψήνουμε και σας φέρνουμε την πίτα σας σε 70′

Φρεσκοψημένες, χειροποίητες, χωριάτικες πίτες στο τραπέζι σας.

Εσείς παραγγέλνετε τη πίτα της επιλογής σας, εμείς την ψήνουμε για εσάς και την παραδίδουμε μέσα σε 70′ και ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας.

Ψήνουμε για εσάς τις χειροποίητες χωριάτικες πίτες με φύλο ανοιγμένο στο χέρι και γέμιση από αγνά υλικά της ελληνικής γης.

Η χωριάτικη πίτα μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη διατροφική επιλογή. Είναι ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας, είναι χορταστική και δεν έχει συντηρητικά.

Για τις γιορτές και τις συγκεντρώσεις σας, απολαύστε με τους καλεσμένους σας τα χειροποίητα χωριάτικα πιτάκια, τα σφολιατίνια μας και τα σουσαμένια μας.

Για τους λάτρεις της VEGAN διατροφής, προσφέρουμε υπέροχες γεύσεις με χειροποίητο χωριάτικο φύλλο αλλά και με φύλλο μπουγάτσας, τόσο σε πίτες όσο και σε πιτάκια

Snack Ελλάς

Σνακ, μοναδικών γευστικών συνδυασμών, αλλά κυρίως θρεπτικά και ευεργετικά για την υγεία μας χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή χημικά, πλούσια σε πρωτεΐνες και ίνες που δημιουργούν ενέργεια.

Στη Snack Ελλάς επιλέγουμε, μετά από λεπτομερή αξιολόγηση και ανάλυση, τα καλύτερα προϊόντα υγιεινής διατροφής που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και δυνατότητα σε μικρούς παραγωγούς με μεράκι για υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό αποτέλεσμα. Δοκιμάζουμε προσωπικά κάθε προϊόν πριν σκεφτούμε να το προτείνουμε σε εσάς.

  • Πακέτο Δοκιμάζω – περιέχει 6 σνακ

  • Πακέτο Μοιράζομαι – περιέχει 15 σνακ

  • Πακέτο Οικογένεια – περιέχει 25 σνακ

Η πρόταση μας:

Γευστικά και Υγιεινά σνακ που παραδίδονται στη πόρτα σου κάθε μήνα σε 3 πακέτα ειδικά σχεδιασμένα για όλους.

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί τα προϊόντα που θα συμπεριλάβουμε στο πακέτο σας. Εμείς σας προτείνουμε τις βασικές κατηγορίες αλλά το τελικό μείγμα των σνακ το φτιάχνετε εσείς.

  • Κάθε μήνα σας προτείνουμε συνεχώς νέα συναρπαστικά προϊόντα.